Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

Haters, els necessitem?

El futur està sumit en la incertesa: viu immediatament

De la brevedad de la vida. Escrito en el 55 d.C. Séneca

Acabamos un año de desafíos, de algún meritorio éxito y algunos fracasos.

Ha habido muchos momentos en los que nuestra mente se ha enfocado en el futuro y mientras, el presente ha ido pasando inexorablemente. Nos hemos enfrascado en pensar en el pasado y en el futuro cuando lo importante es lo que hacemos hoy. No hablamos de dejar de planificar o de no aprender de los errores, sino simplemente de aprender a valorar el día a día en nuestra vida, en la de los demás y en el de las empresas.

Llegado el momento, puede ser el final de año, pensando en un periodo cíclico natural o cualquier otro punto de inflexión que consideremos suficientemente importante, debemos hacer balance.

Hem complert els nostres objectius?
Què hem après?
Què hem deixat de fer?
Com millorarem al següent cicle?

Però introduïm unes variables més, haters i acòlits. haters i acólitos.

Com ens ajuden?
Els necessitem?
Creixem pels afalacs i per les crítiques?

Des d'un punt de vista social, el hater és l'abusador, la figura que et posa en guàrdia i et desafia públicament mostrant negativitat i hostilitat. És qui intenta posar pals a la roda sistemàticament.

No volem tenir acòlits,o aduladors que no sumin, però,ens podem permetre tenir haters a les organitzacions?

Els resultats, el compliment d'objectius i l'aprenentatge necessiten enfocaments alineats i afins. Els perfils professionals són molt importants, la qualificació i l’experiència.

Però no serveixen de res si no integrem cohesió.

Passa el mateix en les relacions entre empreses, clients, proveïdors i fins i tot competència. Ningú no guanya si no guanyen tots. En aquesta instància parlem d'ètica als negocis.

No, no necessitem haters, necessitem projectes, estratègies, aprendre, creativitat,…

Nosaltres no podem resumir un any en unes línies, el nostre dia a dia ha estat intens. Hem avançat i crescut, guanyem i vam perdre, però vam aprendre. Arribem a objectius i ens hem proposat més, i seguirem així.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gràcies, ja t'has subscrit al blog
Alguna cosa ha sortit malament, comprova el mail