Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

Visió Adlante #1
Team Marketing

Eines digitals: Com convertir-les en un bon aliat

A la vida diària d'un especialista en màrqueting digital optimitzar és clau. Un no hauria de perdre el temps fent tasques que no estan relacionades amb l'estratègia. Però moltes vegades el dia a dia fa molt difícil que ho puguem fer quan ens trobem submergits entre publicacions pendents, correccions de calendaris, reports, etc.

No es tracta que hi hagi gadgets o plugins que facin la nostra feina per nosaltres. Es tracta de poder prioritzar allò important per sobre allò urgent. Hem de poder enfocar-nos a aportar valor a la nostra audiència/client/potencial client. I l'única manera de fer això és comptant amb el temps suficient.

En un context tan canviant com el que ens trobem, trobar noves maneres d'aportar valor i trobar noves necessitats que no creies tenir fins ara és clau per garantir l'èxit. paraula que hauria de guiar la teva existència és optimitzar.

I per això no hi ha millor aliat que les eines de gestió

Hem definit les 5 eines sense les quals el departament de màrqueting d'Ad-lante se sentiria perdut. Són les més noves? Potser no. Però ens acompanyen fa anys i sabem que s'han guanyat ser part del nostre dia a dia gràcies al seu valor.

1. Trello

Què es?

Gestor de projectes.

Perquè la utilitzem?

Per organitzar-nos de manera integral. Tenim projectes actuals, a futur i passats concentrats al mateix lloc. Ens permet tenir visibilitat de les tasques de les altres persones amb què treballem. Carregar fitxers, docs, definir dates de lliurament, fer check list, etc.

Per què l'escollim?

Per la flexibilitat. La manera com et permet crear taulers, llistes i targetes sense un criteri predeterminat ens aporta una llibertat difícil d'aconseguir en altres eines.

2. Studio Creator

Què es?

L'eina de Facebook que permet administrar publicacions, estadístiques i missatges de totes les pàgines de Facebook i Instagram en un sol lloc.

Perquè la utilitzem?

Organitzar els calendaris de publicacions propis i de clients. Programar publicacions i seguir estadístiques de manera senzilla des de lordinador.

Per què l'escollim?

Té actualitzacions constants de part de Facebook, cosa que fa que sigui superior a altres eines de programació de publicacions. Permet fer publicitat des de la mateixa plataforma i compara les estadístiques de manera senzilla.

3. Planoly

Què es?

Una eina que us permet planificar visualment el vostre feed d'Instagram.

Perquè la utilitzem?

Parteix d'una bona estratègia de xarxes socials es basa en tenir criteri estètic. En aquest sentit, Planoly és el teu millor aliat. Et permet organitzar el teu feed de manera que saps com quedaran les publicacions visualment abans de publicar-les realment.

Per què l'escollim?

És fàcil d'utilitzar, us permet gestionar diversos comptes alhora i la seva versió gratuïta és summament completa.

3. Google Analytics

Què es?

Una eina que permet mesurar pràcticament tot. El ROI de la seva publicitat, així com fer un seguiment dels seus llocs i aplicacions de Flash, vídeo i xarxes socials.

Perquè la utilitzem?

Fer reportis i mesurar la performance dels nostres llocs, campanyes, xarxes socials, etc. La data que et llança Google analytics és summament completa i una eina bàsica per prendre decisions recolzades per informació fiable.

Per què l'escollim?

És difícil competir amb una eina amb la fiabilitat de Google i la seva profunditat de dades. Ens encanten els seus informes de plantilles personalitzables.

4. Canva

Què es?

Una eina per idear i crear contingut.

Perquè la utilitzem?

Per a tot. Publicacions de darrer moment, presentacions de clients. Qualsevol disseny que no sigui de molta complexitat pot sortir de Canva. No reemplaça un dissenyador gràfic, però pot ser un bon suport de disseny per al dia a dia.

Per què l'escollim?

És summament senzilla d'utilitzar i aporta una dosi d'inspiració gràcies als milers de plantilles de cuidada estètica.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gràcies, ja t'has subscrit al blog
Alguna cosa ha sortit malament, comprova el mail