Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

5 coses bàsiques que has de fer per a
digitalitzar la teva empresa el 2022

Transformar la teva empresa a nivell digital consisteix a
re-dissenyar-la a través de la tecnologia.

Sabem que pot semblar una tasca titànica, i en molts casos ho serà, però aquí et condensem en cinc passos o tips el que si o si hauries de considerar en començar la digitalització.

1. Conèixer la situació actual de la teva empresa

Abans de començar és important tenir clar on som i on volem arribar. Per això cal fer un diagnòstic de la marca i definir una estratègia.. Tenir en compte: Processos interns, talent digital de l’empresa, recursos, eines, etc.Només aquest anàlisi ens permetrà definir el perquè del nostre treball a realitzar.

2. Crear o actualitzar la teva pàgina web

No cal aclarir que el millor aparador que hi ha en aquest moment és internet. Tot i això, malgrat la seva importància hi ha empreses que no compten encara amb el canal web.

La seva importància radica en: presència i posicionament de l'empresa, facilitat dels teus clients potencials per trobar-te, fidelització de clients actuals, publicitat i campanyes específiques digitals, entre moltes altres.

Som conscients dels reptes que implica fer una pàgina web de qualitat. És una qüestió vital comptar amb professionals especialitzats en el desenvolupament de les mateixes.

3. Estar present a Xarxes socials

Les persones passen una mitjana de 2,5 hores diàries a les xarxes socials. Per tant, si vols que el teu negoci sigui present al seu imaginari has de ser present allà. És una raó més que suficient per posar-te a treballar a la creació de les xarxes socials de la teva empresa.

Però no només són un canal de captació de clients potencials; també és el canal de contacte més directe que pots tenir amb els teus seguidors. Sabràs les seves opinions, que els interessa de la teva empresa, escoltar feedback i fins i tot gestionar queixes.

No totes les xarxes socials valen. Has de fer una anàlisi per escollir correctament a quins canals et convé estar present. Si necessites ajuda pots fer
clic aquí.

4. Tenir canals de contacte digitals

Al 2022 el món serà open 24/7 o no serà. És important que els teus clients i potencials clients es puguin comunicar amb tu en tot moment.

És per això que no només necessites una web de qualitat i xarxes socials. També necessites un mail, form, WhatsApp o gestor de consultes perquè puguis donar suport les 24 hores del dia.

Poder contactar-te, genera confiança. És tan simple com això. Busca quina és la millor manera de fer-ho per a la teva empresa, però cal que sigui accessible.

5. Escalar la digitalització en funció de les teves necessitats

No tot ha de passar alhora. És important establir objectius clars i que se'n desprenguin passos a seguir escalonats en el temps. Cal anar prioritzant els processos segons el seu important i anar actualitzant el pla segons vagin sorgint noves necessitats o idees.

Et convidem a fer el primer pas per digitalitzar la teva empresa. És imperatiu per poder estar vigent a l'entorn empresarial de l'any 2022.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gràcies, ja t'has subscrit al blog
Alguna cosa ha sortit malament, comprova el mail