Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

No frenis el teu creixement només porquè puja la temperatura

Presentem #SummerCamp

¡Enhorabona! Ja és estiu de nou

Has sobreviscut a la primera meitat de l'any (I això ja és molt tenint en compte el que han estat 2020 i 2021).

Lamentablement no venim a recomanar-te que et tiris a descansar enfront de la mar. Ja saps que ens agrada una mica anar contracorrent. Per això en lloc de vacances et proposarem el contrari: guanyar-li el pols al descans improductiu.

A Espanya, el mes de setembre és un nou gener, un nou començament. A les portes de l'últim trimestre de l'any, tots fem balanç i posem sobre la taula els objectius que encara tenim per aconseguir. I llavors, ens entren les presses.

Si esperes fins a aquest moment per a començar a planificar la resta de l'any, aquest acabarà abans que puguis començar si més no a veure resultats.

Hi ha una frase que il·lustra això perfectament: Si avui no estàs sembrant, quines esperes recollir més endavant?

L'estiu és una època molt bona per a treballar en la teva estratègia de màrqueting i vendes per al tancament de l'any i el començament del següent perquè es rebaixa el ritme de treball habitual i això et permetrà dedicar-te a fer tot el que l'alt ritme de treball de la resta de l'any no et permet.

Però no et preocupis. No et deixarem només. Dedicarem l'estiu a ajudar-te.

Per a això hem creat #SummerCamp

Una campanya destinada a ajudar a emprenedors, editorials, empresaris de la restauració, comerços en línia i a tot qui ho necessiti millorar la seva estratègia de desenvolupament de negoci en digital.

Aquesta especialment dissenyada per a adaptar-se a les necessitats de cada client. Pots assabentar-te més fent clic aquí.

Recorda:
Posar la locomotora a tota marxa en els mesos d'estiu, et permetrà accelerar la generació d'oportunitats en l'últim tram de l'any i aprofitar la ‘ona expansiva’ al començament del pròxim 2022.

Comptes amb nosaltres per a fer-ho. Escriu-nos hola@ad-lante.com perquè puguem explicar-te més.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gràcies, ja t'has subscrit al blog
Alguna cosa ha sortit malament, comprova el mail