Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

Rebranding >> Guia bàsica, passos aseguir i
experiència pròpia.

Realitzar un rebranding és una de les decisions més difícils que pot prendre una empresa.
Canvia la percepció que els altres tenen sobre nosaltres. És una gran aposta. I de vegades un pas necessari. Això és el que ens va passar a nosaltres.

A l'últim temps:
Augmentem la quantitat de clients. El nostre equip es duplica. Desenvolupem nous serveis. Ens comprometem a formar part de projectes summament ambiciosos. En resum, avancem més ràpid que la nostra pròpia marca. I considerem que ja era moment de solucionar-ho.

La nostra nova imatge no és un desig de créixer. És un reflex del nostre creixement.

Les marques són com les persones: creixen i evolucionen.

Però com sabem quan és moment de fer un pas endavant? Armem una guia bàsica sobre branding/rebranding perquè sigui la teva orientació quan regni la incertesa.

1. Diferència entre branding i rebranding.

La teva marca ha d'emocionar i captivar a primer cop d'ull.
Ha de tenir un estil definit que reflecteixi la seva personalitat i els seus valors… I perquè això sigui possible, t'imaginaràs que no s'aconsegueix amb un simple logotip no? Doncs el que t'ajuda a comunicar tot això és el branding.

El rebranding, en canvi, és el procés de canvi estratègic de la brand identity d'una empresa. Per a una marca ja existent al mercat, consisteix en la selecció d'un nou nom, logo o estratègia de comunicació, amb la intenció de modelar la seva identitat de nou i situar-la de manera diferent al mercat de referència.

2. Com saber si necesitas un rebranding.

> No aconsegueixes cridar l'atenció del teu client ideal. Probablement és perquè la teva audiència ja no se sent identificada amb l'estètica de la teva marca. Necessites un rebranding.
> Evitar dirigir els teus clients al teu lloc web. Segurament el teu lloc ja no és funcional i mereixi una nova personalitat de la qual et puguis sentir orgullós. Necessites un rebranding.
> El teu logotip no et representa. I no comptes amb adaptacions per utilitzar-lo en diferents i nous àmbits. Necessites un rebranding.
> És molt difícil generar contingut gràfic per a la teva marca. Probablement no comptis amb la totalitat dels elements que necessites. Necessites un rebranding.
> Has crescut, canviat el teu core business o sumat serveis. Tot això ha d'estar reflectit a la teva imatge. Necessites un rebranding.

3. Passos bàsics rebranding.

> Fes un estudi de la teva marca i la situació actual.
> Defineix els nous objectius de la teva marca.
> Crea una imatge corporativa que representi els teus nous valors. Mantingues part de la imatge anterior si vols donar sensació d'evolució o continuïtat.
> Defineix una nova paleta de color o tipografies si cal.
> Fes una campanya de difusió per al teu nou branding.

Ara que comptes amb la informació necessària sobre Brand identity tens la capacitat de prendre decisions.
Des d'adlante t'animem a fer aquest pas endavant. Fes un repensament de qui ets i qui vols ser. Nosaltres ho hem fet. I podem fer-ho al teu costat.

Si vols que parlem sobre la identitat de la teva marca envia'ns un correu a
hola@ad-lante.com. Estarem encantats d'ajudar-te!

Suscríbete para recibir información,
inspiración y actualizaciones.

gracias, ya te has suscrito en el blog
Algo ha salido mal, comprueba el mail