Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

Encara ets a temps:T'ajudem a sol·licitar el Kit Digital
per a la digitalització de pimes i autònoms.

Que la pandèmia de covid va debilitar les empreses no és cap novetat. Però avui comptem amb estadístiques sobre això i sabem que a l'any 2020, el 78% de les pimes espanyoles no tenien ni tan sols pàgina web. Evidentment això va suposar un enorme desavantatge davant d'empreses més grans. És per això que part dels fons de recuperació post pandèmics apunten a resoldre aquestes diferències de digitalització entre les empreses.

Què és?
El programa Kit Digital es troba dins de les ajudes del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i està finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generació UE. El programa Kit Digital neix per donar suport i impulsar la digitalització d'un milió de pimes i autònoms del territori espanyol per tal que puguin accedir a nous mercats i desenvolupar-ne el potencial.

Què ofereix el programa?
Les empreses beneficiàries que sol·licitin aquests ajuts rebran un bodigital amb una quantia econòmica que podran administrar segons les sevesnecessitats específiques, escollint una o diverses categories de solucions dedigitalització ofertes per empreses expertes (agents digitalitzadors) quedesenvoluparan els serveis del catàleg.

A qui va dirigit?
Per poder accedir a aquests ajuts, és important que les petites empreses, microempreses i autònoms compleixin unes exigències mínimes recollides a les bases del programa: 

- Complir els límits financers i els efectius que defineixen les categories d'empreses.

-  Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.

- No tindre consideració d'empresa en crisi.

- Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.

- No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat comú.

- No incórrer en cap de les prohibicions previstes a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

- No supereu el límit d'ajuts mínims (de petita quantia). 


Quina ajuda pot demanar la teva empresa segons la teva plantilla?

Segments beneficiaris del Kit Digital

Segments I. Empreses de 10 a 49 treballadors:12.000 €
Segments II. Empreses de 3 a 9 treballadors: 6.000€
Segments III. Empreses de 0 a 2 treballadors: 2.000€

A quins serveis pots gastar el teu bo digital o KitDigital?

·        Webi SEO.
·        Gestió de xarxes socials.
·        Gestió de clients.
·        Factura electrònica.
·        Comunicacions segures.
·        Oficina virtual.
·        Comerç electrònic.
·        Business Intelligence.
·        Gestió de processos.
·        Ciberseguretat.

Com sol·licitar el bo digital?
Les empreses que volen ser beneficiàries han de seguir el següent procés per poder accedir a les ajudes de Kit Digital:

1. Accedir a l'àrea privada per a registre a la plataforma Acelerapyme de Red.es i completar el Test d'Autodiagnòstic. Això permetrà conèixer quin és el nivell de digitalització que té l'empresa per poder recomanar serveis ajustats a les seves necessitats.
2. Consultar el Catàleg de Solucions de Digitalització que millor s'adaptin a les necessitats del teu negoci. Podràs consultar en què consisteix cadascuna i l’import de l’ajuda concedida per a cada solució.
3. Sol·licitar l'ajut o bo digital a la seu electrònica de Red.es una vegada estiguin publicades les bases reguladores que regiran cada Convocatòria.

Quan sol·licitar el bo digital?
Des del 15 de març, ja poden sol·licitar el Kit Digital les empreses del Segment I, formades per una plantilla d'entre 10 i 49 empleats.

El Govern ha comunicat que preveu obrir el termini per a la sol·licitud coma beneficiàries del programa Kit Digital a les empreses de 3 a 9 treballadors el proper 15 de juny.

Mentre que la data prevista per a les empreses del Segment III (petites empreses entre 0 i 2 empleats) serà entre setembre i octubre de 2022.

T'ajudem a tramitar la sol·licitud del teu KitDigital

Si tens una empresa amb menys de 50 treballadors, pots sol·licitar una ajuda a la digitalització de fins a 12.000 €. A adlante t'ajudem a sol·licitar el teu Kit Digital o bo digital. Aquest tràmit el gestionem sense cost per a tu, si ens inclous entre les solucions de digitalització per a la teva empresa.

Vols més informació? Escriu-nos a hola@ad-lante.com i estarem encantats de coordinar una reunió.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gràcies, ja t'has subscrit al blog
Alguna cosa ha sortit malament, comprova el mail