Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

Evita la procrastinació >>
Claus per a mantenir-se inspirat.

Quan estem inspirats, les possibilitats ens semblen infinites. No obstant això, només un segon pot canviar la nostra perspectiva. Una notícia, un comentari inoportú o una mala ratxa poden evaporar la inspiració i recuperar-la pot no ser una tasca fácil. 

Vivim en un món atrafegat, on la productivitat és el centre d'absolutament tot el que fem. Paradoxalment, la inspiració sol aparèixer quan estem relaxats i el nostre estat mental és l' idoni, perquè quan ens sentim cansats o estressats, la nostra ment i la nostra creativitat es veuen afectades. 

Hi ha moments en què perdre lainspiració és més fàcil que en uns altres. La costa després de les vacances, lameitat d'una pandèmia, un dia va fregir de gener. Procrastinar és extremadamenttemptador. 

I la majoria de les vegades no és que la persona no pugui fer les coses necessàries. Sinó que se sent poc capacitat o impossibilitat per a fer-ho. 

Perquè al cap i a la fi ja sigui aconseguir un milió en vendes, llançar un producte o córrer una marató la fórmula per a arribar a l' èxit és la mateixa >> Treballar intensament per un període extens de temps.

El difícil? Mantenir-se motivat.

El psicòleg Andrew Elliot ha passat més de la meitat de la seva vida estudiant la inspiració i ha trobat 3 elements que succeeixen quant estem inspirats: 

> Veiem noves possibilitats. 
> Estem més receptius ainfluències externes. 
> Ens sentim energitzats imés motivats. 

Per sort, i encara que no podem forçar-la, sí que podem generar un entorn que fomenti la inspiració. Sota trobaran 3 claus que t'ajudaran tant en el teu treball com en projectes personals >>

1. No t'asseguis a esperar que la motivació arribi: 

El major enemic és la no- acció. Si fem sempre el mateix, no veurem resultats diferents. Tingues present que cada moviment que fas obre noves portes i possibilitats. I sobretot revela emocions o accions possibles que estant estàtic és impossible veure.

2. Pensa en el per què:

L'ésser humà es mou per objectius. Trobar-ho de vegades no és senzill, però trobar-lo pot ajudar que torni a néixer aquesta motivació per acabar el projecte o meta. Al cap i a la fi, si no trobes una motivació de pes per fer alguna cosa és perquè possiblement no ho hagis de fer.

3. Arma una rutina d'inspiració:

Prendre una classe, començar un llibre nou, planificar un viatge, escoltar música, fer un petit dibuix. L'important és planificar el temps per que alguna d'aquestes accions es trobi diàriament en la nostra rutina.

Subscriu-te per rebre informació,
inspiració i actualitzacions.

gracias, ya te has suscrito en el blog
Algo ha salido mal, comprueba el mail