Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog - Blog -

10 raons per les quals hauries de començar a treballar amb nosaltres.

Moltes vegades un no sap el que li falta fins que topa amb això. O fins que ho necessita.

Pot semblar que no requereixes algú de fora de la teva empresa perquè el teu negoci funcioni. Però potser el problema és que no aconsegueixes identificar quines són les claus actuals per vendre. O no saps en quins processos estàs posant massa temps i esforç. O que nosaltres podríem aconseguir millors costos de serveis de tercers.

Volem simplificar-te la vida. La nostra missió com a agència de serveis és que tu ens puguis delegar la quantitat de tasques que necessitis dels àmbits en què som especialistes.

Sabem que et podem fer créixer. A sota t'enumerem les raons per les quals hauríem de treballar junts a l'èxit del teu negoci.

1. Tenim 18 anys d’ experiència. Hem transitat diferents etapes, nombroses crisis i incomptables canvis. No obstant això, sabem com adaptar-nos per continuar creixent. I volem passar-te la clau a tu.

2. Ens posicionem com a socis estratègics. Som conscients que, si a tu et va bé, també a nosaltres. Per això ens agradaria sentir-nos part del vostre equip, i que tu et sentis part del nostre.

3. Els nostres serveis són transversals. Això vol dir que treballem de manera integral per poder realitzar projectes únics segons les necessitats de cada client.

4. Podem posicionar-te a l'àmbit digital: Branding, pàgina web, xarxes socials, paidmedia. Avaluem les teves necessitats i objectius i en base a això dissenyem una estratègia de màrqueting que s'hi adapti.

5. Brindes un servei de subscripcions? Gràcies al know-how del nostre equip, oferim tots els serveis relacionats amb la gestió de subscripcions per obtenir el major rendiment amb la mínima inversió. Comptem amb un centre de producció i magatzem dedicat, així com amb la nostra pròpia aplicació de gestió de serveis de fulfillment i logística.

6. Estàs cansat de bregar amb els reclams dels clients? Oferim un servei d´atenció al client personalitzat i de qualitat. Trucades telefòniques, correu electrònic, xarxes socials i WhatsApp. Estem disponibles per representar-te de la millor manera i que de l'altra banda hi hagi un client 100% satisfet.

7. Encara no vens els teus productes en línia i no saps per on començar? Des de la creació de la botiga fins a la gestió, passant per l'atenció al client, els nostres serveis per a E-commerce constitueixen el suport que puguis necessitar per créixer i rendibilitzar al màxim el teu comerç.

8. A Ad-lante creiem que les petites empreses mouen el món. Que una persona que treballa a casa pot fer-ne la diferència. Que una startup pot aportar un valor incommensurable. Tenim la capacitat d'adaptar-nos al teu tipus de negoci i pressupost.

9. Treballem amb clients líders del seu sector. El nostre orgull més gran és el seu creixement i la relació de comunicació i transparència que establim amb cadascun.

10. Les nostres oficines es troben a Barcelona i ens encanta rebre els nostres clients aquí. Però també treballem 100% en línia. No importa on estiguis, comptes amb nosaltres.

Desde adlante creemos que junio es un momento clave a nivel planificación del año:

En España, el mes de septiembre es un nuevo enero, un nuevo comienzo. A las puertas del último trimestre del año, todos hacemos balance y ponemos sobre la mesa los objetivos que aún tenemos por alcanzar. Y entonces, nos entran las prisas.

Si esperas hasta ese momento para comenzar a planificar el resto del año, este terminará antes de que puedas comenzar siquiera a ver resultados.

Recuerda: Poner la locomotora a toda marcha en los meses de verano, te permitirá acelerar la generación de oportunidades en el último tramo del año y aprovechar la ‘onda expansiva’ a comienzos del próximo 2023.

Te alentamos a generar un cambio ahora.

Hablemos de lo que podemos lograr juntos. Escríbenos a  hola@ad-lante.com y estaremos encantados de organizar una reunión.

Suscríbete para recibir información,
inspiración y actualizaciones.

gracias, ya te has suscrito en el blog
Algo ha salido mal, comprueba el mail